English  |  Deutsch  |  Fran├žais

Werken bij ons?

Wij werken aan bijzondere projecten en zoeken bijzondere en gedreven mensen ter ondersteuning van onze advieswerkzaamheden.

1. Wij zoeken een enthousiaste fulltime

    (junior) adviseur (m/v)

met een technische (bouwkundige of civieltechnische) achtergrond en een brede belangstelling voor bouwprojecten (geen woningbouw). Je werkt mee aan diverse opdrachten die technisch, functioneel, organisatorisch en analytisch van aard zijn; van de initiatieffase tot en met de implementatie van projecten.

Het vereiste opleidingsniveau voor de functie is een afgeronde TU masteropleiding. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden zijn belangrijk alsmede een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal.


2. Wij zoeken een enthousiaste fulltime

    (junior) secretarieel medewerker (m/v)

Tot de werkzaamheden behoren ondermeer receptietaken, postafhandeling, archiveerwerkzaamheden en lichte secretariele ondersteuning. Het opleidingsniveau is HAVO, aangevuld met een afgeronde secretariele opleiding op middelbaar niveau. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en van het MS Office pakket is vereist. Goede beheersing van de Engelse taal wordt op prijs gesteld. Wij zoeken een medewerker die beschikt over uitstekende sociale en commuinicatieve vaardigheden, een professionele werkinstelling, die proactief is en tevens in staat is om zelfstandig en accuraat te werken.

 

Voor beide vacatures geldt:
Wij bieden je een marktconform salaris met pensioenregeling, relevante opleidingsmogelijkheden, de ruimte om je initiatieven te ontplooien, je talent te ontwikkelen en door te groeien.

Je gemotiveerde reactie, waarin je ingaat op de gestelde vereisten en ervaring, voorzien van een duidelijke cv (geen portfolio), kun je onder vermelding van de functie (junior) adviseur of secretarieel medewerker tot 30 september 2017 sturen naar:

ToornendPartners
t.a.v. mevrouw. K.L. The MSc LL.B
Wagenweg 58
2012 NG Haarlem
The Netherlands

T +31 (0) 23 531 90 95
info@toornend.com

Wij reageren niet op acquisitie naar aanleiding van deze vacatures.

 

ToornendPartners